Bitcode Prime Beoordeling

Bitcode Prime is één van ’s werelds meest kostenefficiënte makelaarsbedrijven. De dekking van het platform maakt internationale investeringen in aandelen, opties, futures, obligaties, valuta’s en fondsen mogelijk – allemaal via één enkele rekening.

Bron: https://www.indexuniverse.eu/nl/bitcode-prime-ervaringen/

In deze uitgebreide Bitcode Prime review, zullen we u door de sterke en zwakke punten van de dienst leiden. Lees verder om als toekomstige gebruiker een weloverwogen beslissing te nemen.

Bitcode Prime vs TD Ameritrade

In tegenstelling tot Bitcode Prime, dat is ontworpen voor doorgewinterde handelaren, is TD Ameritrade een uitstekend alternatief voor nieuwkomers. Het rekent geen jaarlijkse of inactiviteitsvergoeding, en u kunt aandelen en ETF’s verhandelen tegen $0 commissie. TD Ameritrade rekent $0.65 per contract als u in opties wilt handelen, terwijl de optiekosten bij Tradestation beginnen bij $0.60 per contract.

Bitcode Prime vs NinjaTrader

NinjaTraders biedt een van de beste day-trading programma’s die beginnen bij een lage marge – $50 voor Micros en $500 voor E-Mini’s. Het minimaal vereiste saldo is $400, vergeleken met Bitcode Prime Select minimum storting van $2.000.

Net als Bitcode Prime richt NinjaTrader zich ook op de handel in opties en futures.

Samenvatting

Om onze Bitcode Prime review samen te vatten, laten we eens kijken wat we wel en niet goed vonden aan deze brokerage firma.

Bitcode Prime is een uitstekend handelsplatform voor veteranen en actieve handelaars uit de VS. Aandelenhandelaren kunnen aandelen en ETF’s kopen en verkopen tegen $0 commissie, terwijl de futures fee lager is in vergelijking met andere brokerages. De technische tools en screeners die het biedt behoren tot de beste op de markt. Bitcode Prime app is soepel en gemakkelijk te gebruiken, dus u zou geen problemen moeten hebben om er aan te wennen.

Aan de negatieve kant zijn de kosten van het Bitcode Prime platform enigszins hoog. In tegenstelling tot zijn rivalen, rekent de makelaardij kosten aan voor inactiviteit en beleggingsfondstransacties. Het educatie- en onderzoekscentrum is meer gericht op gevorderde handelaren, dus degenen die net beginnen zijn er misschien niet helemaal weg van.

FAQ

Hoeveel kost het om een Bitcode Prime account te openen?

Om een Bitcode Prime GO account te openen, is het minimaal vereiste bedrag $0. Bitcode Prime Select is echter veel duurder, en u dient minimaal $2.000 te storten.

Hoeveel kost Bitcode Prime per maand?

Traders die geen Bitcode Prime klant zijn kunnen zich aanmelden voor de brokerage tools. Niet-professionele traders moeten $99 per maand betalen voor deze service, terwijl professionals $199 per maand moeten betalen.

Is Bitcode Prime goed voor beginners?

Bitcode Prime is meer gericht op doorgewinterde traders. Hoewel ook nieuwelingen welkom zijn, kunnen zij gefrustreerd raken omdat de tools, de opleiding en het research center niet aangepast zijn aan hun behoeften. Toch is de demo account optie zeer nuttig voor beginnende beleggers.

Is Bitcode Prime goed?

Bitcode Prime is uitstekend voor Amerikaanse handelaren die al enige handelservaring hebben, voornamelijk vanwege het hoogwaardige platform en de commissievrije handel in aandelen en ETF’s. Bovendien dragen andere functies die in onze uitgebreide Bitcode Prime review worden besproken bij aan de waarde en uitmuntendheid.