Bitcoin-prisen tommer nærmere $ 30.000 med nye heltidspunkter

En rask avkastning til Bitcoin gnister 8% daglig gevinst og gir ingen antydning til en dypere reversering under $ 30.000.

Bitcoin ( BTC ) kom tilbake til å treffe rekorder 30. desember etter at en ny rebound tok den over $ 28.400 hele tiden.

BTC-prisen negler frisk hele tiden

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView viste at BTC / USD taklet sin eksisterende historiske topp under handel på onsdag.

I en sterk gjenoppblomstring over natt bekreftet Bitcoin at det ikke hadde tid for bjørn etter å ha dyppet så lite som $ 25 830 det siste døgnet.

Den daglige gevinsten var på 7,5% ved pressetiden da $ 28,560 ble realitet.

Flyttingen bringer Bitcoin stadig nærmere å forsegle $ 30 000 som et nytt psykologisk nivå før slutten av året, noe som virket alt annet enn umulig for bare en uke siden.

Som Cointelegraph rapporterte , mener analytikere likevel at en reversering kan ta den største kryptovalutaen ned til eksisterende støtte på $ 19.500.

Tirsdag Cointelegraph Markets analytiker Michaël van de Poppe likevel fremhevet $ 27 500 som det kritiske området for å bryte for å bane vei for nye all-time høyder.

Ether-prisen fører til alt-gevinster

Påvirkningen mellom store cap-altcoins ble tydelig merket, med Ether ( ETH ) som nærmet seg $ 740 etter å ha økt 5,5% på dagen.

Polkadot (DOT) la til eksisterende styrke for å se ukentlig ytelse nærme seg 50%.