Trump blokerer stimulusregning, mens kryptovirksomheder beder om klarhed

Trump annullerer COVID-fond, der sender markeder i rødt. Crypto mærker brændingen, da Storbritannien forbyder handel med derivater.

Trump pumpede bremserne på en ny runde med stimulansfinansiering

Markeder globalt tog en kraftig tilbagegang, da håb om en hurtig genopretning blev ødelagt.

Crypto var også nede, da britiske regulatorer forbyder handel med derivater, og Europol kalder cryptos rolle i organiseret kriminalitet.

Farvel tyre, det er bjørnenes tur denne uge. Markederne faldt kraftigt tirsdag, efter at præsident Donald Trump kibosherede husdemokratenes forslag til hjælp til 2,4 billioner dollar.

Præsidenten meddelte beslutningen på Twitter og sagde „Vi fremsatte et meget generøst tilbud på $ 1,6 billioner dollars, og som sædvanlig forhandler hun [Nancy Pelosi] ikke i god tro.“

Lagrene faldt kraftigt, hvor Dow faldt 0,9% og Nasdaq faldt 1%.

Men i samme åndedrag bønfaldt Trump den amerikanske kongres om hurtigt at udvide 25 milliarder dollars i ny lønningshjælp til amerikanske passagerflyselskaber, der har været sammen med tusinder af arbejdere, da flyrejser ikke er kommet sig.

Amerikanske flyselskaber forbrænder samlet $ 5 milliarder dollars kontant om måneden, da passagertrafikken forbliver på 30% af niveauet i 2019. Mens de venter på en beslutning fra regeringen, vil store flyselskaber formindske deres arbejdsstyrke med mindst 25% i oktober.

Download dekrypteringsappen

Få vores app til de bedste nyheder og funktioner lige ved hånden. Vær den første til at prøve Decrypt Token og meget mere.

Big Tech-virksomheder, herunder Amazon, Apple, Alphabet og Facebook, der havde haft et kofangerår, så aktiekurser falde kraftigt, efter at House Judiciary’s Antitrust Subcommission offentliggjorde en rapport på 450 sider, der beskriver, hvordan tech-giganterne havde misbrugt deres magt.

Hvis rapportens ‚anbefalinger gør det til lovgivning, kan det i sidste ende føre til en opdeling af dele af virksomhedernes forretning.

”Markederne har været optimistiske takket være den hidtil usete stimulans fra både centralbanker og regeringer globalt, men der hersker usikkerhed nu, når regeringer kæmper for at undertrykke COVID”, siger en talsmand fra AAX , verdens første digitale aktivbørs drevet af London Stock Exchange .

Cryptos dårlige æbler

Kryptomarkederne oplevede, at priserne faldt på tirsdag med et globalt markedskapital på 2,1%, et fald på 7 milliarder dollars. De største tabere var XRP ned 4%, Binance 4,4%, Polkadot 6,4% og Chainlink 6,5%.

Sydkorea distribuerer CBDC næste år som en del af pilotforsøg

Sydkorea har til hensigt at distribuere sin kommende centralbank digitale valuta (CBDC) næste år som en del af en bredere 22-måneders pilottest, sagde det lokale nyhedsudløb Korea Herald onsdag. BOK …

De dystre udsigter kom efter, at Storbritanniens finansielle regulator meddelte, at det forbyder handel med kryptoderivater , der træder i kraft fra næste år.

”Betydelig prisvolatilitet kombineret med de iboende vanskeligheder ved at vurdere kryptoassets pålideligt placerer detailforbrugere i en høj risiko for at lide tab ved handel med krypto-derivater. Vi har bevis for, at dette sker i betydelig skala, ”sagde Sheldon Mills, midlertidig administrerende direktør for strategi og konkurrence i FCA.